Onze diensten

Onze diensten

Salarisadministratie

Van arbeidsovereenkomst tot ontslag… en alles daartussenin

In uw bedrijfsvoering leunt u op uw personeel. Uw personeel is immers uw visitekaartje. Als werkgever wordt u geacht om uw personeelszaken volgens de wet- en regelgeving in te richten en bij te houden. Het arbeidsrecht en de cao wijzigen regelmatig. Of uw bedrijf valt niet onder een cao, waardoor u naast de secundaire ook zelf de primaire arbeidsvoorwaarden faciliteren moet.
Heeft u het arbeidscontract op orde, dan volgt de salarisadministratie. Deze zaken maken de loonadministratie tijdrovend en complex. Hoe zorgt u dat dit correct en optimaal verloopt? Nu en bij elke verandering in de wet- en regelgeving? Wij begeleiden en adviseren u in elke financiële fase vanaf het in dienst tot en met het afscheid nemen van uw werknemer(s).

Salarisadministratie in de cloud

Hoeveel bruto salaris, loonheffing, pensioen en andere (secundaire) arbeidsvoorwaarden verwerkt u in de salarisadministratie? Opleiding, verlof, ziekteverzuim en andere personele aangelegenheden, hoe regelt u die het meest eenvoudig?

Veel van deze handelingen regelt u gemakkelijk via onze software, opgeslagen en beheerd in de cloud. Alle personeelsgegevens zijn daar op een plek beschikbaar. U kunt uw medewerkers zelfs toegang geven om zelf het een en ander te regelen, zoals het aanvragen van verlof en het opvragen van hun digitale salarisstrook en jaaropgave. Het systeem attendeert u en ons bovendien op zaken zoals een contract dat binnenkort verloopt, verjaardagen en jubilea. Dit bespaart u nog meer tijd en de kans op fouten daalt aanzienlijk.

De voordelen van de personele en loonadministratie via onze software:

  • Het waarborgt continuïteit en kwaliteit en is AVG-proof;
  • De software is altijd up-to-date en volgt de nieuwste wet- en regelgeving;
  • Het bespaart tijd en kosten;
  • U minimaliseert de kans op fouten;
  • De software is eenvoudig uit te breiden met geïntegreerde online HR-modules tegen een meerprijs.

Heeft u graag uw handen vrij om u te richten op uw kerntaken, terwijl u weet dat uw loonadministratie en de zaken hieromheen vlot geregeld zijn?